Vanaf het eerste moment dat je als nieuwe collega bij D-reizen begint, willen we dat je je welkom en comfortabel voelt. Wees daarom welkom in onze D-academy.

Introductiebijeenkomst

Zodra je bij ons begint met werken word je uitgenodigd voor de introductiebijeenkomst online of op het hoofdkantoor. Deze introductiebijeenkomst helpt je om je snel thuis te voelen in ons bedrijf. Tijdens deze leuke en informatieve dag maak je kennis met je nieuwe collega’s en vertellen we je alles over ons bedrijf en hoe wij werken.

Op maat gemaakt onboardingsprogramma

Je eerste werkdag is altijd spannend. Om te zorgen dat je de nieuwe werkomgeving en systemen snel eigen maakt bieden wij je een op maat gemaakt inwerkprogramma aan. Afhankelijk van jouw werkervaring maak je samen met je leidinggevende een planning waarin jullie doelstellingen, de aanpak en evaluatie momenten vastleggen. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid aan de slag gaat.

Een wereld aan trainingen

Onze coaches ondersteunen jou met dynamische workshops, inspirerende werksessies en webinars en 'on the job'-begeleiding. De workshops en trainingen worden meerdere malen per jaar gegeven waardoor je het hele jaar door aan het roer van je ontwikkeling staat.
e-learning

E-learning

In onze eigen D-academy e-learning omgeving vind je een grote hoeveelheid trainingen over klantcontact, producten, leveranciers, bestemmingen en systemen. Het trainen middels e-learning zorgt dat jij je kennis kan verbreden over de onderwerpen die voor jou interessant zijn op het moment dat het jou schikt. Denk hierbij aan het verbreden van je landenkennis en bijvoorbeeld het aanscherpen van je gespreksvaardigheden.

Verdiepende workshops voor leidinggevenden

Leren doen we bij d-reizen samen. Een mooi voorbeeld van hoe wij onze kennis delen zijn de workshops die worden ontwikkeld. Verschillende afdelingen op het hoofdkantoor delen tijdens deze workshops hun kennis met andere afdelingen en leidinggevenden. In een halve dag worden leidinggevenden in de vorm van verdiepende workshops op het hoofdkantoor getraind. Van werving en selectie tot coachen en van resultaatgericht managen tot data gedreven ondernemen. Door samen ervaringen uit te wisselen blijven we betrokken bij elkaars werk en leren we van elkaar!
workshops
D-reizen Job Alert

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?