Een wereldervaring: dat bieden we jou! Wij hebben altijd diverse stageplekken in onze reisbureaus, op ons 6 dagen per week geopende Customer Contact Center en op diverse afdelingen van ons hoofdkantoor. Ga jij het avontuur bij D-reizen aan?
Stage lopen in een reisbureau


Stage lopen in een reisbureau

Volg jij een toeristische MBO-opleiding en wil je ervaring opdoen in de praktijk? Ga dan voor niks minder dan een stageplek bij de grootste vakantieaanbieder van Nederland! Als stagiair in een reisbureau van D-reizen ben je een waardevol lid van het winkelteam. Samen met de Reisadviseurs ga jij elke dag aan de slag met een prachtig doel: de ideale vakantie regelen voor jouw klanten!

Stage lopen op het Customer Contact Center

Vanuit ons Customer Contact Center in Den Bosch helpen we onze klanten 'op afstand' maar zijn we toch altijd dichtbij en bereikbaar. Telefoon, e-mail, webchat, Facebook of WhatsApp: als stagiair op het Customer Contact Center ben jij er, waar en wanneer de klant jou nodig heeft.
Stage lopen op het Customer Contact Center
Stage lopen op het hoofdkantoor

Stage lopen op het hoofdkantoor

Op het hoofdkantoor vind je alle afdelingen die bijdragen aan het succes van D-reizen: van Finance tot Marketing en van HR tot ICT.

Dagje uit het leven van een stagiair

Kijk mee naar een dag uit het leven van deze geweldige stagiair. Zij loopt stage in het reisbureau van D-reizen en neemt je graag mee wat zij zoal doet op een dag. Wil je ook stage lopen? Check de vacatures hieronder.
D-reizen Job Alert

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?