Jouw wereldreis gaat beginnen en die maak je niet alleen. Speciaal voor alle nieuwe collega’s hebben wij een (online) onboarding programma. Online of op hoofdkantoor kom jij samen met andere nieuwe collega's bij elkaar om samen te beginnen aan de D-reizen reis.

De start van jouw wereldreis

Op de eerste dag krijg je alles te horen over D-reizen, maak je kennis met de verschillende afdelingen en onze producten én krijg je die dag al je eerste workshop over klantcontact. Na deze dag word je natuurlijk niet losgelaten. Wij hebben speciaal voor jou een uitgebreid onboarding programma met onder andere een online omgeving waar je jezelf kunt inlezen en opdrachten kunt maken. Daarnaast bieden we nog meer workshops om je helemaal klaar te stomen voor de D-reizen wereldreis. Zo heb je workshops van verschillende reisorganisaties als Sunny Cars en Reisopzeker, leer je om in het klantcontact alle mogelijke wensen te vertalen in een mooi aanbod en leer je hoe je proactief omgaat met klantcontact, zodat je de klant steeds net dat ene streepje voor bent. Daarnaast krijg je in jouw winkel een buddy aangewezen die jou alle fijne kneepjes leert van het werken in een reisbureau. Ook hebben wij een speciale opleidingswinkel per regio waar jij samen met een praktijkbegeleider aan de slag gaat.
De start van jouw wereldreis
Workplace

Workplace

Wat absoluut helpt om je snel thuis te voelen binnen D-reizen is je aanmelden bij Workplace. Je ontvangt hiervoor een automatische aanmeldlink. Workplace is hét communicatie platform binnen ons bedrijf waar collega’s op andere locaties opeens collega’s dichtbij worden. Op Workplace ben je direct op de hoogte van alles wat er binnen ons bedrijf speelt. Je vindt hier informatie die noodzakelijk is om je werk goed te kunnen doen maar ook om je werk leuk te maken. Bijvoorbeeld belangrijke updates over ons productaanbod maar ook een compliment corner waar je een compliment voor een collega of van een klant in kwijt kan. Heb je een vraag? Vraag om hulp aan je collega's, zij helpen je snel verder. Heb je een nuttige (reiservaring)tip deel deze dan ook met je collega’s op Workplace!
D-reizen Job Alert

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?