Bij D-reizen werken alle collega’s aan het mooiste product dat er bestaat: een vakantie. Dat vakantiegevoel leeft in ons bedrijf en dat willen wij blijven vasthouden. Daarom vinden wij het belangrijk om in onze medewerkers te investeren. Want als jij gelukkig bent binnen ons bedrijf zijn wij ook gelukkig en kun jij dat vakantiegevoel overdragen naar onze klanten. En waar moet je dan aan denken?

Compliment geven

Jij doet je werk goed! Ik ben trots op een collega zoals jij. Dat mag zeker vaker gezegd worden. Daarom hebben wij in plaats van het klachtenbeleid een complimenten-beleid. Een collega kan jou een complimentje geven middels onze complimenten corner op Workplace. Dit doen wij zodat heel D-reizen kan zien dat je een geweldige aanvulling bent binnen het team.

D-reizen Tafelvoetbaltoernooi

Elk jaar strijden hoofdkantoor collega’s om de D-reizen Tafelvoetbalbeker. 2-aan-2 strijd jij samen met een collega tot het bittere einde waar je 1-tegen-1 in de finale staat. En tuurlijk kun je ervoor iedere dag oefenen. Lekker toch? Om zo even je break te houden.
D-reizen Job Alert

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?