D-reizen is hét reisbureau voor het boeken van de perfecte vakantie. Van pakketreizen tot gepersonaliseerde rondreizen; D-reizen regelt de hele reis van A tot Z. Klanten kunnen vakanties boeken op de website, in de reisbureaus of via een van de contactmogelijkheden. Het hoofdkantoor bevindt zich in ’s-Hertogenbosch, maar door de reisbureaus zijn we door het hele land door makkelijk te bereiken.

Even terug in de tijd...

D-reizen is ontstaan door een spaaractie in de supermarkt van Dirk van den Broek. In 1965 konden klanten kassabonnen sparen voor korting op een busreis naar het Gardameer in Italië. De actie was een mega succes, waarna het allereerste D-reizen reisbureau, toen nog D-Tours, in Amsterdam werd geopend.

Snel daarna volgden de openingen van reisbureaus in andere grote steden in Nederland. Waarna in 2021 Prijsvrij Vakanties het reismerk overnam. Op dit moment zijn er 78 filialen geopend en draait de website beter dan ooit.

Ons vakantieaanbod

D-reizen verkoopt een breed aanbod aan vakanties op D-reizen.nl en in de reisbureaus is dit aanbod zelfs nog uitgebreider. De Nederlandse vakantieaanbieder vergelijkt naast vele verschillende Nederlands aangesloten ANVR/SGR reisorganisaties ook gerenommeerde Duitse reisorganisaties. Hierdoor bieden we het grootste vakantieaanbod van heel Nederland aan. Van zonvakanties en stedentrips tot rondreizen, cruises en wintersportvakanties.

Wegens een succesvolle doorstart en snelle groei zowel online als in de winkels zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste reisliefhebbers om ons bedrijf mee uit te breiden. Ben jij de collega die wij nog missen? Bekijk onze vacatures & reageer vandaag nog!

Bedrijfsgegevens

D-reizen Online B.V.

Rekening nr: NL78 RABO 0369573889

BTW nr: 862723553B01

KvK nr: 83092722

D-reizen Online B.V. is onderdeel van:

Prijsvrij Travel Holding B.V.

Burgemeester Loeffplein 5 Verdieping 3

5211RX

's-Hertogenbosch

KvK nr: 80270190

D-reizen is aangesloten bij de erkende brancheorganisaties ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

D-reizen Job Alert

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?