Tijdens jouw wereldreis bij D-reizen worden diverse events georganiseerd. Op deze events kom je samen met al jouw collega's om met elkaar bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen binnen de de reisbranche. Laat je inspireren!

Around the world

Is dé (online)bijeenkomst voor alle collega's van zowel de reisbureaus, het Customer Contact Center en het hoofdkantoor. Hier komen we bij elkaar voor de kick-off van het nieuwe toeristische jaar. Met presentaties van touroperators, trends uit de markt, muziek en lekker eten inspireren we elkaar, zodat we onze klanten elk jaar nog beter kunnen helpen.

Roadshow

De (online)roadshow is dé dag waarop alle winkelmanagers en teammanagers bij elkaar komen. Op deze interactieve dag worden onze managers bijgepraat over de recente ontwikkelingen binnen ons bedrijf en uiteraard is er ruimschoots de tijd om ervaringen met elkaar uit te wisselen over hoe we elkaar en onze collega’s kunnen laten groeien.

Reisbureau van het jaar verkiezing

Uiteraard doen we mee aan de Reisbureau van het Jaar verkiezing en afgelopen jaar waren er zelfs 3 van onze winkels die deze titel hebben verdiend! Reisbureau van het Jaar word je uiteraard niet zomaar. Tijdens deze verkiezing draait alles om de aandacht voor service en commercie voor elke klant die binnenkomt. Onze toppers hebben laten zien dat hun reisbureau tot de allerbeste behoort en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!
D-reizen Job Alert

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?