Kom je werken bij D-reizen, dan ben je vanaf dag één bezig met je ontwikkeling. Heb je de ambitie om door te groeien? Dan bieden wij jou alle kansen, lees verder wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Cyclus van continu verbeteren

Bij D-reizen sta je zelf aan het roer van je eigen ontwikkeling. Continu verbeteren noemen wij dat. Eén keer per jaar een beoordelingsgesprek? Daar doen wij bij D-reizen niet aan. Bij ons plan je gedurende het jaar zelf je ontwikkelgesprek(ken) in en fungeert je leidinggevende als coach om je te helpen bij het behalen van je doelstellingen. Samen met je leidinggevende blikken jullie middels een eindevaluatie terug op hetgeen wat jullie besproken hebben en ronden jullie het jaar af.

Ontwikkeling van stagiair

Als stagiair bij D-reizen ben je een waardevol lid van het team. Vanaf je eerst dag ben je al bezig met het ontwikkelen van de vaardigheden en breid je je kennis uit die je nodig hebt om straks een volwaardig Reisadviseur te zijn. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Samen met je leidinggevende of begeleider maak je afspraken over hoe jouw inwerktraject eruit komt te zien. En door middel van e-learnings, online trainingen en uiteraard met de coaching van je ervaren collega’s, word je kennis snel vergroot.

Klaar? Reis met ons mee!

Wij staan te springen om talent! Dus heb jij je stage bij D-reizen succesvol afgerond? Dan heten we je graag welkom als Reisadviseur in één van onze winkels of op het Customer Contact Center.
Begin als reisadviseur

Ontwikkeling Reisadviseur Expert

Omdat onze winkelmanagers de verantwoordelijkheid hebben over meerdere winkels, zijn onze Reisadviseurs Experts in de dagelijkse praktijk diegene die onze winkelmanager ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden. Als Reisadviseur Expert denk je actief mee over werkprocessen, doe je verbetervoorstellen en geef je feedback aan collega’s. Ook vervang je de winkelmanager als dat nodig is. Om je op deze taken voor te bereiden zijn er voor de functie van Reisadviseur Expert meer dan genoeg mogelijkheden om je te helpen ontwikkelen. Zo zijn er bijvoorbeeld workshops die je kan volgen, zodat je leert hoe je je collega’s collegiaal kan coachen en hoe je jouw winkelmanager kan ondersteunen en/of kan vervangen.

Traject winkelmanager in opleiding

Heb jij de ambitie om in de toekomst als winkelmanager aan de slag te gaan? Dan gaan we uiteraard graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Medewerkers met de ambitie en potentie om door te groeien binnen ons bedrijf bieden wij bijvoorbeeld ondersteuning middels het Traject Winkelmanager in Opleiding. In dit traject ga jij je management skills ontwikkelen door middel van opdrachten op de werkvloer. Je wordt hierbij begeleid door een ervaren winkelmanager, één van de coaches en je krijgt ondersteuning middels praktijkopdrachten en workshops.
Traject winkelmanager in opleiding

Traject coach in opleiding

Ben jij al een aantal jaar Winkelmanager en wil je graag de volgende stap maken binnen onze organisatie? Ook dan bieden we je volop kansen. Een voorbeeld hiervan is het coach in opleiding traject. Gedurende dit traject word je begeleid door een ervaren coach die jou zal ondersteunen. Hij/Zij leert jou alles over het geven van sturing op commercieel en operationeel gebied. Op deze manier word je opgeleid om in de rol van coach jouw (winkel)teams te coachen en te sturen. Naast “on the job” coaching door een ervaren coach kan je uiteraard ook rekenen op extra ondersteuning door middel van workshops en praktijkopdrachten. Binnen d-reizen juichen we intern doorgroeien toe. Vind jij jezelf de ideale kandidaat voor één van onze vacatures op bijvoorbeeld het hoofdkantoor of Customer Contact Center? Ga ervoor!

Traineeship op het hoofdkantoor

Ben jij een afgestudeerde HBO’er/ WO’er met maximaal 1 jaar werkervaring en wil jij je carrière binnen de reisbranche een kickstart geven? Als trainee bij d-reizen krijg je bij ons alle mogelijkheden om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Samen met jou gaan we kijken waar je ambities en je ontwikkelmogelijkheden liggen en krijg je de kans om op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf ervaring op te doen. Uiteraard denken we graag met je mee over de invulling van jouw traineeship, maar als je zelf een leuk idee hebt, maak een businesscase en ga ervoor!
D-reizen Job Alert

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?